Bel Ons +31 (0)6-55 73 79 12 | info@minifokkerij.nl
 Categorieën : Laatste nieuws

 

Succes zorgt voor belangstelling van de media én belangstelling van de media zorgt ook voor succes. Succes is ook leuk om te delen met  anderen en met name je familie en vrienden. De prachtige resultaten van Bente & Vanessa zorgen ook voor aandacht van de media. Wij zien dat ook direct terug in de bezoekersaantallen van onze websites, maar ook op Facebook- en Hyvespagina’s. Heel erg leuk allemaal. Afgelopen week werd Bente na het behalen van het  Z2- Kringkampioenschap gebeld door het journaliste Amber van het Noordhollands Dagblad voor een interview. Maandagavond kwam Amber bij ons thuis en vandaag,  woensdag 20 juli,  was het leuke resultaat al te lezen in het NHD bij het gedeelte Sport.

Vlak voor het interview kwam de NHD fotograaf thuis voor het maken van een foto, om nog ‘even’ naar Vanessa te rijden was geen tijd meer voor. Dus werd Bente’s mascotte en toppertje Saartje ingezet. Nog maar net zeven maanden oud  en nu al in de krant, Bente kon er erg om lachen. Het interview door Amber was erg leuk en gezellig, helemaal top dat het NHD weer sinds jaren een goede journaliste heeft gevonden met hart voor de paardensport. Vanmorgen lag al vroeg het leuke resultaat op de mat met de veelzeggende kop: 

Amazone Bente Schuyt en Vanessa zijn bestand tegen de storm
Op zoek naar een decor van paraplu’s 

alt

Voor het gehele artikel ==> klik hier  

Na het NHD kwam ook de Paardenkrant binnen en daar werd Vanessa door journaliste Melanie Brevink benoemd in haar verslag ‘Graadverhoging voor vier oudere’ van de Centrale Keuring Flevoland in Dronten. We citeren Melanie:

Het laatste eliteschap was voor de negenjarige Vanessa V (Placido x Ramiro) van J.G.H. Schuyt uit Zwaag. De royale merrie bewees zich rondom in de sport. Ze verdiende haar sportpredicaat in de dressuurrichting en sprong daarnaast in de IBOP naar 75,5 punt. Fokker E. van der Vaart uit Heino fokte de dochter van Placido uit de ster-preferente-prestatiemerrie Evita, die al twee Zangersheide-goedkeurde hengsten leverde.

Wat kunnen sport en fokkerij  toch mooi zijn!

alt

Vertelt het voort...!

 Geplaatst Op : 20 juli 2011
Tags :