Bel Ons +31 (0)6-55 73 79 12 | info@minifokkerij.nl
 Categorieën : Laatste nieuws

 

Op zondag 12 juni stond in Velsen-Zuid een Subtopwedstrijd met Miami op de planning. In de buurt en twee prachtige buitenbanen, de inrijbak is wel erg zwaar. Niet onbelangrijk: het is altijd gezellig in Velsen-Zuid !

                               alt

Miami had ‘er zin an’, dat was al te zien op stal en bij aankomst in Velsen-Zuid. De buitenbak voor het losrijden was wel heel erg zwaar en daar had niet alleen Miami behoorlijk last van. De overgang van een slechte naar een uitstekende bodem is dan ook erg groot, helaas zijn er Velsen-Zuid geen andere mogelijkheden. Bente & Miami reden twee hele correcte proeven. De juryleden van de eerste ZZ-licht proef lagen duidelijk niet op één lijn, een groot puntenverschil resulteert in een laag gemiddeld. Wij begrepen niets van 55,86%.  De tweede proef waren er andere juryleden die duidelijk op een lijn zaten, sterker nog: dezelfde 213 punten, goed voor een perscentage van 60,86%, een winspunt én een vijfde plaats! Miami had dus, net als halfzus Vanessa,  weer super z’n best gedaan.

Leuk was ook dat Bente’s instructrice Lonneke Rijpkema later op de dag met Verdi (V. Montecristo) in de Prix St. George tweede werd met maar liefst 65,13%. Enthousiaste tweelingzus Judith Rijpkema haalde ook winst in het ZZ-zwaar met Salsa (V. Krack C), ze werden vijfde met 60,86%.  Wat een topdag !

De teller met betrekking tot het aantal winspunten voor Bente en Miami in het ZZ licht staat nu al op acht winspunten, ze oefenen dus al druk  voor het ZZ- Zwaar !

<

p style=”text-align: center”>
 

Vertelt het voort...!

 Geplaatst Op : 20 juli 2011
Tags :