Bel Ons +31 (0)6-55 73 79 12 | info@minifokkerij.nl
[rev_slider slider1]
tekst1tekst2
Hartelijk welkom op onze website. Hier kunt u alle informatie vinden over ons én onze passies: de (mini)fokkerij en de sport met onze paarden & ponies.

In 1992 zijn we begonnen met een succesvolle kleinschalige fokkerij van paarden en mini- shetlandponies. Voor zowel de paarden als de mini-shetlandponies werd geïnvesteerd in goede merries en hengsten volgens de door John bedachte en inmiddels bekende ‘grote en kleine 4- K doelstelling’, deze 4-K’s staan voor:
  • Karakter, de eerste grote K voor zowel de sportpaarden als sport- & mini-ponies betekent dit werkwillig en meewerkend !
  • Kwaliteit, de tweede grote K die staat voor ruim voldoen aan de sport – en raskenmerken én bovendien aan alle veterinaire eisen.
  • Kleur, de eerste kleine K omdat de kleur van een goed paard of goede pony niet uitmaakt, maar kleurvariatie de fokkerij zo leuk en verrassend kan maken.
  • Klein, de tweede kleine K omdat deze specifiek voor de mini-shetlandponies is bedoeld: het fokken van de ideale stokmaat tussen de 84 en 86 cm én van mooie kleine aansprekende koppies (excuus: hoofdjes)

Meer hierover weten ? Kom gerust bij ons kijken. U bent van harte welkom. De koffie staat niet klaar, maar zal vers voor u worden gezet!

We zorgen regelmatig voor nieuws en updates en horen heel graag wat u van onze website vindt, op onze contactpagina kunt u ons eenvoudig bereiken.

Sinds 2020 hebben wij de best fokkende bruinbonte hengst 1e premie & preferente Larsto v.d. Berkenhoeve ter dekking.

Wegens voldoende aanfok zullen er de komende jaren diverse shetlandponies te koop komen. Interesse? Laat het ons weten !

Veel kijkplezier én bedankt voor het bezoek!

Vriendelijke groeten van de fam. Schuyt

bente  edward 323x426
Bente & Vanessa & Edward Gal na de privéles :::)))

100001721314190.1051.1290139942

72.eycathervdbeurshoeck 640x480

Vertelt het voort...!