Bel Ons +31 (0)6-55 73 79 12 | info@minifokkerij.nl

 

Minifokkerij de Beurshoeck beschikt of heeft de beschikking gehad over een aantal uitstekende sportponies, die door ons werden aangekocht en/of uitgebracht mits ze voldeden of voldoen aan de door John bedachte en inmiddels bekende 4-K doelstelling’, deze staan voor: 
  • Karakter, de eerste grote K voor zowel de sportpaarden als sport- & mini-ponies betekent dit werkwillig en meewerkend !
  • Kwaliteit, de tweede grote K die staat voor ruim voldoen aan de sport – en raskenmerken én bovendien aan alle veterinaire eisen.
  • Kleur, de eerste kleine K omdat de kleur van een goed paard of goede pony niet uitmaakt, maar kleurvariatie de fokkerij zo leuk en verrassend kan maken. 
  • Klein, de tweede kleine K omdat deze specifiek geldt voor de mini-shetland ponies is bedoeld: het fokken van de ideale stokmaat tussen de 84 en 86 cm én van mooie kleine aansprekende koppies (excuus: hoofdjes)  
Naast onze eigen paarden & ponies worden er ook ponies en paarden zadelmak, keuringsklaar gemaakt of op wedstrijden uitgebracht voor andere eigenaren of fokkers.
Meer hierover weten ? Neem dan contact met ons op.alt


Kijk voor het allerlaatste nieuws ook op de websites van Bente & Veerle

Vertelt het voort...!

 Geplaatst Op : 11 december 2008